Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - “Investeste in oameni!”

Web Content Display Web Content Display

Axa prioritară 2: "Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii"
Domeniul major de intervenţie 2.3 "Acces și participarea la formare profesională continuă"
Titlul proiectului: SMI SPO – Imbuntatirea sistemului managerial si informational al SPO.
Contract:  POSDRU/164/2.3/S/141701

Web Content Display Web Content Display

Beneficiarul si partenerii acestui proiect sunt urmatorii

Web Content Display Web Content Display

Intrebari Frecvente

Web Content Display Web Content Display

Cine se poate înscrie la cursurile de calificare propuse în cadrul proiectului "Pregăteşte-te pentru un viitor mai bun"?

Grupul ţintă al proiectului este format din persoane angajate, ce activează în domeniul construcţiilor/materialelor pentru construcţii, care au absolvit cel puţin învăţământul general minim obligatoriu (în cazul cursurilor Zidar-Pietrar-Tencuitor şi Montator pereţi şi plafoane din gips-carton) şi care au minim studii medii (în cazul cursurilor Tehnician devize şi măsurători în construcţii şi Tehnician în construcţii şi lucrări publice).

 

Cum ma pot înscrie la aceste cursuri?

Persoanele interesate se pot înscrie prin următoarele modalităţi:

  • prin transmiterea formularul de înregistrare completat la adresele de email: viitormaibun.ro@gmail.com sau office@apmcr.org ;
  • prin transmiterea formularului de înregistrare completat la numarul de fax: +40-21-3211236;

 

Dacă sunt o companie, caţi angajaţi pot înscrie la cursurile de calificare propuse?

  • Nu există niciun fel de restricţii în ceea ce priveşte numărul de participanţi înscrişi de către o companie.
  • Locurile fiind limitate, înscrierile se efectuează pentru participanţii care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate în ordinea primirii formularelor de înregistrare completate.

 

Care este numărul de cursuri pe care îl poate urma un participant?

Fiecare participant din grupul ţintă menţionat, respectiv persoane angajate, ce activează în domeniul construcţiilor/ materialelor pentru construcţii, poate participa la un singur curs de calificare din cele patru propuse în cadrul proiectului.

 

Care sunt regiunile în care se va implementa proiectul?

Proiectul se va implementa în regiunile: BUCURESTI-ILFOV; SUD-MUNTENIA (Judeţele: Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Ialomiţa); SUD-EST (Judeţele: Buzău, Constanţa, Tulcea); SUD-VEST (Judeţul: Gorj); NORD-EST (Judeţele: Bacău, Iaşi, Neamţ, Suceava); NORD-VEST (Judeţele: Cluj, Bihor, Bistriţa-Năsăud).

 

În ce constă examenul final şi ce diplomă obţin în urma participării la curs?

Examenul final este compus dintr-o probă teoretică constând într-un test grilă şi o probă practică. Comisia de examinare este comusă din 2 membrii desemnaţi de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi dintr-un reprezentant al furnizorului de formare profesională autorizat. Pentru fiecare dintre cele două probe cursanţii vor primi câte o notă, iar media celor două note va fi nota finală a exemanului care va apărea pe certificatul de absolvire eliberat de ANC cu avizul celor două ministere, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministrul Muncii.

 

Dacă s-a încheiat  proiectul, mă mai pot înscrie la activităţile din cadrul proiectului?

După încheierea proiectului, urmează perioada de sustenabilitate a acestuia, prin urmare persoanele interesate pot transmite formularul de înregistrare completat la adresa de email: office@apmcr.org sau la numărul de fax: +40-21-3211236

Newsletter Newsletter

Inregistrare Inregistrare

Contact Contact

ASOCIAŢIA PRODUCĂTORILOR DE MATERIALE DE CONSTRUCŢII DIN ROMÂNIA
Nume strada: Strada Ing. Vasile Cristescu, Nr. 3, Sect. 2, Bucureşti
E-mail: office@apmcr.org
Tel: +40-21-3213232
Fax: +40-21-3211236